ΤΑΞΙ ΓΙΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ - ΠΟΡΤΟΡΑΦΤΗ; ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΟ 22990-25575

Άνετα και πάντα στην ώρα σας με το Ραδιοταξί Μαρκόπουλου - Πόρτο Ράφτη

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην online φόρμα κράτησης ταξί Μαρκόπουλο - Πόρτο Ράφτη, παραλαβή – προορισμός, θα εμφανιστεί στο χάρτη η διάρκεια και η χιλιομετρική απόσταση της διαδρομής, πατήστε καταχώρηση, η αποστολή της κράτησή σας θα περάσει αυτόματα στο μας τηλεφωνικό κέντρο και...

...Το ταξί θα είναι σύντομα στη πόρτα σας.

ΤΑΞΙ ΓΙΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ - ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΑΞΙ ΤΩΡΑ 22990.25575 

Το radio taxi έχει έδρα το Μαρκόπουλο και εξυπηρετεί τις περιοχές

Ανατολική Αττική, Μεσόγεια, Μαρκόπουλο, Κορωπί, Σπάτα, Πόρτο Ράφτη, Λαύριο, Καλύβια.

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΑΞΙ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Διαγωνισμός Καλοκαιριού Ραδιοταξί Μαρκόπουλο - Πόρτο Ράφτη

Όροι Διαγωνισμού - Όροι Συμμετοχής - Κλήρωσης

 

Δωροθέτης Διοργανώτρια: ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ-ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

 

H εταιρία με την επωνυμία “ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ-ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ”, η οποία εδρεύει

 Μαρκόπουλο Αττικής Λ. Αθηνών 1 Αθήνα ΤΗΛ.2299 025575 εφεξής καλούμενη ως «Δωροθέτης Διοργανώτρια», διοργανώνει διαγωνισμό ο οποίος θα διενεργηθεί με κλήρωση, που θα διεξαχθεί στην ανωτέρω έδρα από το εποπτικό συμβούλιο  του Ραδιοταξί Μαρκόπουλο - Πόρτο Ράφτη

Περισσότερα...

ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ ΣΤΟ 13% ΣΤΟ ΚΟΜΙΣΤΡΟ ΤΩΝ ΤΑΞΙ

Τι αναφέρει εγκύκλιος του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών ταξί Μαρκόπουλο - Πόρτο Ράφτη

Η μείωση του ΦΠΑ από το 24% στο 13% θα ισχύει και στο κόμιστρο των ταξί, σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Συγκεκριμένα, με την εγκύκλιο διευκρινίζεται, ότι στο μειωμένο συντελεστή ΦΠΑ 13% για υπηρεσίες μεταφοράς προσώπων και αποσκευών, εντάσσονται και τα ταξί. Σημειώνεται δε, ότι η μείωση ισχύει από 1η Ιουνίου 2020 έως τις 31 Οκτωβρίου 2020.

Περισσότερα...

ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ - ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ  | ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

1Ειδικευόμαστε στις μεταφορές (ταξί) από και προς το αεροδρόμιο τόσο για άτομα όσο και για ομάδες, με έμφαση στη ευγενική, επαγγελματική και προσωπική εξυπηρέτηση. 24 ώρες την ημέρα 7 ημέρες την εβδομάδα.

2Μπορεί να κανονιστεί κατά την κράτηση ταξί, ο οδηγός να είναι στις αφίξεις με το όνομα ή την εταιρική επωνυμία του επιβάτη, όποιο προτιμάτε. Μια παρήγορη σκέψη για τους επισκέπτες, ειδικά όταν έρχονται στη χώρα μας για πρώτη φορά.

3Εάν η πτήση σας φτάσει νωρίς ή έχει υποστεί καθυστέρηση, θα παρακολουθήσουμε την πρόοδο της πτήσης σας και θα στείλουμε τον οδηγό σας στη νέα αναμενόμενη ώρα άφιξης.

4Το Ράδιο Ταξί Μαρκόπουλο σας παρέχει ένα μεγάλο στόλο μεγεθών και τύπων οχημάτων (ταξί). Ανεξάρτητα τις αποσκευές σας ή τις ειδικές απαιτήσεις, μπορούμε συνήθως να προσφέρουμε το τέλειο όχημα.

Ταξι Μαρκοπουλο - ταξι πορτο ραφτη airport