ΚΛΗΣΕΙΣ - ΡΑΝΤΕΒΟΥ | ΤΑΞΙ ΤΩΡΑ

Ταξί Μαρκόπουλο - Ταξί Πόρτο Ράφτη

Καλώντας το τηλεφωνικό κέντρο του ραδιοταξί μας θα καλύψουμε τις μεταφορικές ανάγκες σας 24 ώρες το 24ωρο, ακόμη και τις αργίες. Καλέστε ταξί για Μαρκόπουλο, Πόρτο Ράφτη, Μεσόγεια στο τηλ. 22990-25575.

Ραντεβού

Μπορείτε να κλείνεται τα ραντεβού σας σε …

1.  Καθημερινή βάση, αφορά μετακινήσεις  που προγραμματίζεται και θέλετε να είσθε στην ώρα σας χωρίς άγχος.

2.  Εβδομαδιαία βάση,  Η κράτηση αυτή είναι για πελάτες οι οποίοι θέλουν να κρατήσουν ένα ραντεβού για ολόκληρη την εβδομάδα η για συγκεκριμένες ημέρες και δεν επιθυμούν να επικοινωνούν κάθε μέρα με το τηλεφωνικό κέντρο.

3. Μηνιαία, η κράτηση αφορά μόνιμα ραντεβού για ολόκληρο το μήνα.

Πριν το τέλος του μήνα γίνεται επιβεβαίωση της κράτησης για τον επόμενο μήνα.

ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ - ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ  | ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

1Ειδικευόμαστε στις μεταφορές (ταξί) από και προς το αεροδρόμιο τόσο για άτομα όσο και για ομάδες, με έμφαση στη ευγενική, επαγγελματική και προσωπική εξυπηρέτηση. 24 ώρες την ημέρα 7 ημέρες την εβδομάδα.

2Μπορεί να κανονιστεί κατά την κράτηση ταξί, ο οδηγός να είναι στις αφίξεις με το όνομα ή την εταιρική επωνυμία του επιβάτη, όποιο προτιμάτε. Μια παρήγορη σκέψη για τους επισκέπτες, ειδικά όταν έρχονται στη χώρα μας για πρώτη φορά.

3Εάν η πτήση σας φτάσει νωρίς ή έχει υποστεί καθυστέρηση, θα παρακολουθήσουμε την πρόοδο της πτήσης σας και θα στείλουμε τον οδηγό σας στη νέα αναμενόμενη ώρα άφιξης.

4Το Ράδιο Ταξί Μαρκόπουλο σας παρέχει ένα μεγάλο στόλο μεγεθών και τύπων οχημάτων (ταξί). Ανεξάρτητα τις αποσκευές σας ή τις ειδικές απαιτήσεις, μπορούμε συνήθως να προσφέρουμε το τέλειο όχημα.

Ταξι Μαρκοπουλο - ταξι πορτο ραφτη airport