ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΤΟ APP STORE Η ΤΟ GOOGLE PLAY.

 Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΤΑΞΙ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ:

Κράτηση ταξί μέσω app

  1   Κράτηση ταξί μέσω χάρτη.  

  2   Κράτηση ταξί μέσω τηλεφωνικής κλήσης.

  3   Κράτηση ταξί μέσω SMS απλής χρέωσης.

  4   Έχεις την δυνατότητα να αποθηκεύσεις τοποθεσίες, να δεις το ιστορικό σου και να βαθμολογήσεις την διαδικασία εύρεσης ταξί. 

Κατέβασε τώρα: Αυτή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για: Android, iOS!

Το Ταξί Μαρκόπουλου έχει το δικαίωμα να κάνει φραγή του συγκεκριμένου χρήστη όταν κρίνει ότι η λειτουργία της εφαρμογής δεν είναι για αντικειμενικούς σκοπούς.

Κράτηση ταξί μέσω app
ΤΑΞΙ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΑΣ ΔΩΡΕΑΝ
Κράτηση ταξί μέσω app

ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ - ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ  | ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

1Ειδικευόμαστε στις μεταφορές (ταξί) από και προς το αεροδρόμιο τόσο για άτομα όσο και για ομάδες, με έμφαση στη ευγενική, επαγγελματική και προσωπική εξυπηρέτηση. 24 ώρες την ημέρα 7 ημέρες την εβδομάδα.

2Μπορεί να κανονιστεί κατά την κράτηση ταξί, ο οδηγός να είναι στις αφίξεις με το όνομα ή την εταιρική επωνυμία του επιβάτη, όποιο προτιμάτε. Μια παρήγορη σκέψη για τους επισκέπτες, ειδικά όταν έρχονται στη χώρα μας για πρώτη φορά.

3Εάν η πτήση σας φτάσει νωρίς ή έχει υποστεί καθυστέρηση, θα παρακολουθήσουμε την πρόοδο της πτήσης σας και θα στείλουμε τον οδηγό σας στη νέα αναμενόμενη ώρα άφιξης.

4Το Ράδιο Ταξί Μαρκόπουλο σας παρέχει ένα μεγάλο στόλο μεγεθών και τύπων οχημάτων (ταξί). Ανεξάρτητα τις αποσκευές σας ή τις ειδικές απαιτήσεις, μπορούμε συνήθως να προσφέρουμε το τέλειο όχημα.

Ταξι Μαρκοπουλο - ταξι πορτο ραφτη airport