ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ, ΛΙΜΑΝΙΑ, ΣΤΑΘΜΟΥΣ

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ, ΛΙΜΑΝΙΑ, ΣΤΑΘΜΟΥΣ

Αναλαμβάνουμε μετακινήσεις από και προς: Αεροδρόμιο (Ελευθέριος Βενιζέλος) Λιμάνια (Πειραιά, Λαύριο, Ραφήνα κ.α...), Σταθμούς (Σιδηροδρομικός Σταθμός Αθηνών ΟΣΕ ).

Μία επικοινωνία με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 22990.25575 είναι αρκετή να κάνετε την επιστροφή στο σπίτι σας χωρίς άγχος και ταλαιπωρία.

Είτε με ραντεβού εφ΄ όσον το επιθυμείται, είτε με ένα τηλεφώνημα πριν αποβιβασθείτε το ταξί μας θα σας περιμένει στο χώρο των προμισθωμένων ταξί και ο οδηγός θα επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί σας για να σας παραλάβει.

Όλοι οι οδηγοί μας διαθέτουν την απαραίτητη από το νόμο άδεια οδήγησης, έχουν πολλά χρόνια προϋπηρεσία και μιλούν Αγγλικά.

 

ΚΛΗΣΕΙΣ - ΡΑΝΤΕΒΟΥ 

ONLINE ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΑΞΙ 

ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ - ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ  | ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

1Ειδικευόμαστε στις μεταφορές (ταξί) από και προς το αεροδρόμιο τόσο για άτομα όσο και για ομάδες, με έμφαση στη ευγενική, επαγγελματική και προσωπική εξυπηρέτηση. 24 ώρες την ημέρα 7 ημέρες την εβδομάδα.

2Μπορεί να κανονιστεί κατά την κράτηση ταξί, ο οδηγός να είναι στις αφίξεις με το όνομα ή την εταιρική επωνυμία του επιβάτη, όποιο προτιμάτε. Μια παρήγορη σκέψη για τους επισκέπτες, ειδικά όταν έρχονται στη χώρα μας για πρώτη φορά.

3Εάν η πτήση σας φτάσει νωρίς ή έχει υποστεί καθυστέρηση, θα παρακολουθήσουμε την πρόοδο της πτήσης σας και θα στείλουμε τον οδηγό σας στη νέα αναμενόμενη ώρα άφιξης.

4Το Ράδιο Ταξί Μαρκόπουλο σας παρέχει ένα μεγάλο στόλο μεγεθών και τύπων οχημάτων (ταξί). Ανεξάρτητα τις αποσκευές σας ή τις ειδικές απαιτήσεις, μπορούμε συνήθως να προσφέρουμε το τέλειο όχημα.

Ταξι Μαρκοπουλο - ταξι πορτο ραφτη airport