ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ (Α.Μ.Ε.Α.)

Το ΤΑΞΙ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ και οι οδηγοί των ταξί τους, ενεργούν με τη μέγιστη δυνατή κοινωνική ευαισθησία και εξασφαλίζουν με ασφάλεια και αξιοπιστία την μετακίνηση των ατόμων τρίτης ηλικίας, ασθενείς όπως και των ατόμων με ειδικές ανάγκες, σε όλη την Αθήνα και Επαρχία άμεσα, υπεύθυνα και με συνέπεια.

 

ΚΛΗΣΕΙΣ - ΡΑΝΤΕΒΟΥ 

ONLINE ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΑΞΙ 

ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ - ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ  | ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

1Ειδικευόμαστε στις μεταφορές (ταξί) από και προς το αεροδρόμιο τόσο για άτομα όσο και για ομάδες, με έμφαση στη ευγενική, επαγγελματική και προσωπική εξυπηρέτηση. 24 ώρες την ημέρα 7 ημέρες την εβδομάδα.

2Μπορεί να κανονιστεί κατά την κράτηση ταξί, ο οδηγός να είναι στις αφίξεις με το όνομα ή την εταιρική επωνυμία του επιβάτη, όποιο προτιμάτε. Μια παρήγορη σκέψη για τους επισκέπτες, ειδικά όταν έρχονται στη χώρα μας για πρώτη φορά.

3Εάν η πτήση σας φτάσει νωρίς ή έχει υποστεί καθυστέρηση, θα παρακολουθήσουμε την πρόοδο της πτήσης σας και θα στείλουμε τον οδηγό σας στη νέα αναμενόμενη ώρα άφιξης.

4Το Ράδιο Ταξί Μαρκόπουλο σας παρέχει ένα μεγάλο στόλο μεγεθών και τύπων οχημάτων (ταξί). Ανεξάρτητα τις αποσκευές σας ή τις ειδικές απαιτήσεις, μπορούμε συνήθως να προσφέρουμε το τέλειο όχημα.

Ταξι Μαρκοπουλο - ταξι πορτο ραφτη airport