ΤΑΞΙ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ - VIP ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Οι υπηρεσίες του ΤΑΞΙ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, απευθύνονται κυρίως σε δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις, για τα υψηλόβαθμα στελέχη τους, όπου υπάρχει δυνατότητα να καλύψουμε όλες τις απαιτήσεις τους,

παραλαμβάνοντάς τους από το σημείο της άφιξης, με όποιο προορισμό και όση ώρα επιθυμούν, με την δυνατότητα πάντα για την μεταφορά τους σε Συνεδριακά Κέντρα, Ξενοδοχεία .Αεροδρόμια, Λιμάνια, Σταθμούς.

Επίσης στους επιχειρηματίες πελάτες μας παρέχουμε πολυτελή ταξί τύπου Mercedes E-Class τελευταίας τεχνολογίας που είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό, Wi-Fi Tablet κ.α..για περισσότερη άνεση.

 

ΚΛΗΣΕΙΣ - ΡΑΝΤΕΒΟΥ 

ONLINE ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΑΞΙ 

ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ - ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ  | ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

1Ειδικευόμαστε στις μεταφορές (ταξί) από και προς το αεροδρόμιο τόσο για άτομα όσο και για ομάδες, με έμφαση στη ευγενική, επαγγελματική και προσωπική εξυπηρέτηση. 24 ώρες την ημέρα 7 ημέρες την εβδομάδα.

2Μπορεί να κανονιστεί κατά την κράτηση ταξί, ο οδηγός να είναι στις αφίξεις με το όνομα ή την εταιρική επωνυμία του επιβάτη, όποιο προτιμάτε. Μια παρήγορη σκέψη για τους επισκέπτες, ειδικά όταν έρχονται στη χώρα μας για πρώτη φορά.

3Εάν η πτήση σας φτάσει νωρίς ή έχει υποστεί καθυστέρηση, θα παρακολουθήσουμε την πρόοδο της πτήσης σας και θα στείλουμε τον οδηγό σας στη νέα αναμενόμενη ώρα άφιξης.

4Το Ράδιο Ταξί Μαρκόπουλο σας παρέχει ένα μεγάλο στόλο μεγεθών και τύπων οχημάτων (ταξί). Ανεξάρτητα τις αποσκευές σας ή τις ειδικές απαιτήσεις, μπορούμε συνήθως να προσφέρουμε το τέλειο όχημα.

Ταξι Μαρκοπουλο - ταξι πορτο ραφτη airport